Ghidul fetelor singure de Valentine`s Day

Nimic nu mă inspiră astăzi mai mult decât postările unora sau altora prin care îşi exprimă dispreţul faţă de Valentine’s Day.  Hatteri…nu, glumesc! Relaxati-vă!

16731280_1943434015886986_288463462_o

Este chiar cool să fii singur(ă) de Valentine’s Day. 

Am pregătit astăzi un mic ghid de supravieţuire al fetelor singure de #ZiuaLuiValentin. Dacă eşti tentată să goleşti o sticlă  un pahar de vin şi să te ascunzi de trandafirii roşi, de inimioarele dulci din ciocolată, nu te aclam. Dar, uite-mă aici, te susţin şi ţi-am pregătit câteva idei pe care să le pui în practică şi să petreci cea mai tare zi de 14 februarie.

16776986_1943433649220356_880449214_o.jpg

Fii cu un pas înaintea lor, a îndrăgostiţilor!

Trezeşte-te devreme şi pregăteşte-şi cafeaua! Las-o 5-10 min înainte de a o savura căci mirosul acela tare de cafea nu se compară cu nimic într-o dimineaţă rece de februarie, 14.

Între timp, pune-ţi melodia ta preferată pe repeat. Astăzi am ales să ascult Beyonce, ştii tu…Single Ladies ( îmi dă un vibe bun)

Petrece timp de calitate la SPA

Ah, prietenul nostru Spa-ul. Nimic nu se compară cu o lungă sesiune de terapie (anti îndrăgosteală, i-aş spune eu) la spa. Ideea de a ne cumpăra flori singure este bună, dar puţin previzibilă şi ieşită din uz.

Cea mai bună cale de a face faţă zilei de Valentine’s Day  este să te răsfeţi cu un masaj facial relaxant, cu un scrub (full-body scrub) sau pur şi simplu cu un masaj.

Vei iubi asta şi vei pleca de acolo înfloritoare, relaxată şi puternică.

Încearcă un nou makeup

Sunt mai mult decât sigură că makeup-ul face minuni şi astăzi, mai mult ca oricând, ţine loc de terapie. Fii îndrăzneaţă! Dacă nu ai timpul necesar pentru a experimenta,   ia-ţi ceva lejer pe tine şi mergi la un makeup artist. Poate fi mai facil,pentru că eşti pe mâini sigure şi clar rezultatele vor fi încântătoare.

Eu te sfătuiesc , totuşi, să încerci. Joacă-te  în faţa oglinzii cu paleta de culori, cu pensulele şi cu ce a mai rămas din fondul de ten. Vei vedea că nu conteză cât de devastator este rezultatul, ci mai degrabă cât de amuzant este drumul până acolo.

16731519_1943434055886982_410203572_o.jpg

Buy new shoes

Ştiu, toate vrem o pereche de Valentino de  Vday . Păi aş zice să nu mai stai pe gânduri şi să îţi cumperi acea fabuloasă pereche de Valentino. Nu-i nicio tragedie dacă se goleşte portofelul, terapie mai bună pentru sufletul nostru nu există. Q.E.D (quod erat demonstrandum)

16779978_1943433645887023_164255370_n

Organizează o petrecere

Ai prietene la fel de singure ca tine?  Super! Invită-le şi petreceţi pe cinste, dar nu uitaţi şampania. Treaba asta mă duce cu gândul la Sex and the City (nu rata serialul).

Dacă şi tu eşti un fel de Carry Bradshaw printre fete, urmăreşte-mi ideea următoare.

15554956_1831577243785069_1919275784_n

Urmăreşte un film bun

Un bol plin cu popcorn şi un film bun, simplu şi practic. Îndrăznesc să-ţi recomand un film foarte frumos. Pearl Harbor, o dramă de război, de o maximă intensitate unde vei vedea că dragostea nu ţine seama de război, dar nici nu are sorţi de izbândă.

To all my single ladies:

You can run the world even if you are single!

Kisses,

Cristinna I

Advertisements

Author: CristinnaI

My life didn't please me, so I created my life! Iți multumesc încă de pe acum ca ai pășit in universul meu online si sper ca acest blog sa te inspire ca tu sa poti, ulterior, sa iti creezi propriile reguli in propria-ți viata. Eu sunt Cristina N Ionescu, iar tu ma cunosti drept Cristinna I. Sunt din Romania, născuta in Râmnicu Valcea, oras de care nu m-as desparți prea usor. Am 22... de ani, de motive să mă bucur, de lucruri pe care vreau sa le fac in 2017, de stări pe zi, de lucruri simple dupa care tânjesc, de destinații in care vreau sa ajung, de idei pe care vreau sa ti le împărtășesc si nu numai. Am ajuns, prin intermediul acestui blog, sa îmbin câteva dintre pasiunile mele. Despre toate acestea vei citi in articolele pe care ti le pregătesc cu mult entuziasm. Nu-i nimic mai plăcut in lumea bloggerilor decât feedback-ul pe care il primesti de la cititorii tai, deci, vă astept cu nerăbdare comentariile si sper ca poveștile mele sa va motiveze, ca pozele sa va inspire, ca emoția transpusa in cuvinte sa va atingă. Kisses, Cristinna I

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s